Jeg er oprindelig udlært i 2000 på den legendariske Sortebro Kro i Odense. Under min uddannelse arbejdede jeg samtidig som privat kok for Day Birger et Mikkelsen og på deltid på sushirestauranten Fudo.Efter udstået læretid arbejdede jeg fuldtid som chef på Fudo, indtil min tidligere chef på Sorte...
read moreNoli er en forkortelse af Nordisk Lidenskab. Og netop den danske og nordiske gastronomi er utrolig interessant, fordi vi i norden har fire meget forskellige årstider, som gør, at der hele året er varierende råvarer at arbejde med. På Noli kan vores forhold til mad bedst beskrives med tre ord: ærl...
read moreRestaurant Noli er en gourmet- og selskabsrestaurant i hjertet af Jylland. Her tilbyder vi vores gæster en helhedsoplevelse i fantastiske rammer og med mad af den højeste kvalitet, forarbejdet fra bunden af de allerbedste råvarer og præsenteret og serveret med et glimt i øjet.
read more