Menuer Lates menuer

Nytårsmenu 2021

NYTÅRSMENU 2021 Forret 1: Grillet rød tun  Blomkål- agurk - spirer Punzu sauce - auberginemayo   Friskbagt brød  Forret 2: Smørpocheret torsk med  safrancreme  Vinterurter - sprøde kartoffelchips Spirer fra Engesvang   Hovedret: Dansk jersey mørbrad fra Himmerland   Frisk vintertrøffel og hjemme...

read more

Mortensaften 2021

Vi holder Mortensaften Den 11.nov og den 12.nov kl 18.00  Forret: Friskbagt brød  Jordskokkecreme  Bacon –purløg – chips   Hovedrets buffet: Helstegt and Brun sauce  Brune og hvide kartofler  Hjemmelavet rødkål   Hjemmesyltede æbler   Tyttebær    Sprød vintersalat Mandler – appelsin – kålDessert:...

read more

Torsdagsgourmet middag

Vi forsætter igen vores torsdags arrangemanter i det nye år.En fire retter surprise menu, som består af:VelkomstFire eksklusive gourmet retter Vinbuffet Kaffe, te og cognacFra kl 18.00-22.00Pris: 520krDer kræves bordreservation senest dagen før via mail: mortenkok@me.com eller tlf: 20448263Venlig...

read more