Filosofien

Noli er en forkortelse af Nordisk Lidenskab. Og netop den danske og nordiske gastronomi er utrolig interessant, fordi vi i norden har fire meget forskellige årstider, som gør, at der hele året er varierende råvarer at arbejde med.

På Noli kan vores forhold til mad bedst beskrives med tre ord: ærlighed, passion og besættelse.
Mad er mest velsmagende og præsenterer sig bedst, når det får lov at tale for sig selv, og når råvaren er i fokus og bliver behandlet med den dybeste respekt.

Kunsten ligger bl.a. i at anvende det, vi har i baghaven, i skoven, på de økologiske landbrug og i de omkringliggende farvande. Og nænsomt og med respekt bearbejde dem til en helhed, hvor smagen, kvaliteten og det visuelle udtryk på tallerkenen giver vores gæster den helhedsoplevelse, som ethvert besøg på Noli skal være.

Vores mad skal overraske sanserne og hjernen, være tro mod dens oprindelse, men samtidig bære præg af køkkenets egen fortolkning.

Vi kæler for sanserne og kræser om detaljerne - både når vi har gæster i Phønix Huset og når vi leverer mad ud af huset.

Back