Nytårsmenu 2021

NYTÅRSMENU 2021
Forret 1:
Grillet rød tun  
Blomkål- agurk - spirer
Punzu sauce - auberginemayo   
Friskbagt brød  

Forret 2:
Smørpocheret torsk med  
safrancreme  
Vinterurter - sprøde kartoffelchips
Spirer fra Engesvang   

Hovedret:

Dansk jersey mørbrad fra Himmerland   
Frisk vintertrøffel og hjemmerøget
bacon  
Pommes Anna
Selleripure - tyttebær - kål  
Mørk glace monteret med smør   

Dessert:

NOLI’s choklade karamelbrownie   
Hvid chokoladekrystal - blomme og
tongabønne-sauce  
Sprød krokant

Pris kr. 445,- kr
 
Tilkøb: 
Hjemmelavet nytårskransekage
26, - kr. pr. stk.
 
Skagens rogn
Creme fraiche - løg - blinis  
145, - kr. pr. stk.  
 
Hummer  
1/2 friskkogt hummer m/ klassisk
garniture
249,- kr. pr. stk.
 
Gratineret østers med spinat
østerscreme og parmesan
Serveres varme
40, - kr. pr. stk.  
 
Hjemmelavet Foie gras terrine
Kvæder - æbler - druer
Sprødt rugbrød
pr. 100 g. 180,- kr. 
 
Back

Read more

01 October 2021
01 October 2021

Torsdagsgourmet middag

Vi forsætter vores torsdags arrangemanter i det nye år.En fire retter surprise menu, som består af:VelkomstFire eksklusive gourmet retterVinbuffetKaffe, te og cognacFra kl 18.00-22.00Pris: 600krDer kræves bordreservation senest dagen førvia mail: mortenkok@me.com eller tlf: 20448263Venlig hilsenM...

read more