Se fødevarestyrelsen smiley-rapporter

Menuerne

Vi kan sammensætte præcis den eller de menuer, som I måtte ønske – uanset om I holder arrangementet hos os eller vi skal levere maden ud af huset.

Til inspiration, og som et prismæssigt fingerpeg, kan I nedenfor se forslag til nogle få standardmenuer samt et par af de menuer, vi tidligere har lavet i samråd med vores gæster. Priserne er vejledende og kan variere alt efter årstiderne og dagsprisen for råvarerne.

Vi håber, menuerne kan være en inspirationskilde, når vi sammen skal sammensætte jeres næste menu.

Brunchmenuer

Brunchbuffet
• Birkes med smør, små hjemmebagte boller og rugbrød og brød
• 3 x pålæg, friskskåret rullepølse samt pølser
• Sprængt kalvebryst, fløde, dild samt peberrod
• Leverpostej med hjemmesyltede rødbeder, svampe og bacon
• Grillede brunchpølser med scrambled eggs, bacon og purløg
• Blødkogte æg
• Laks Imperial Rygeostcreme med karse, peberrod, toast og tang
• Crumble frugt
• Ostebord med danske og udenlandske oste
• Hjemmesyltede lækkerier
• Pandekager med hjemmelavet marmelade, chokoladesauce og hjemmerørt iscreme
• Kaffe, the, mælk, sukker og fløde
Pris: kr. 225,00

Frokostbrunch
• Smør, pesto, små hjemmebagte boller, rugbrød, brød og grillede boller
• Ristet røget flæsk med kartoffelsalsa, purløg og mayo
• Tigerrejer med spirede hvedekerner
• Panko vinger med BBQ og blue chese blå dressing
• Æg i brød, oocheret æg, hollandaise, vesterhavsost, asparges og trøffel
• Små lakse tærter med dild, spinat og sennep
• Ostebord med et udvalg af danske og udenlandske oste og hjemmesyltede lækkerier
• Smoothie med hindbær og banan
• Hjemmelavede marmelader med sæsonens bær og frugt
• Banan trifli med hvid chokoladeskum, bananer og kanelsnegl
• Hjemmebagt drømmekage med kokos, smør, brun farin og hjemmerørt iscreme
• Kaffe, the, mælk, sukker og fløde
Pris: kr. 255,00


Lette buffeter


Let buffet 1
• Tigerrejer med aioli, citron, spirede hvedekerner, forårsløg, smør og purløg
• Tærte med laks og porre med kapers, dild og butterdej
• Røget hellefisk med grønne asparges, sauce tatar og salat
• Grillet, røget and med mango, ananas og koriander
• Serranoskinke med grillet rød peber, oliven og parmesan
• Rugbrød, smør, hjemmebagt brød samt sprøde toast
Pris kr. 220,00

Let buffet 2
• Tigerrejer med aioli, citron, spåner af gulerod, fennikel og agurk
• Laksetatar med forårsløg, kapers, dild, brunet smør og soya
• Røget, sprængt kalvebryst med løg, pickles og peberrod
• Bresaola med rød peber, oliven og balsamicodressing
• Ristet kyllingesalat i butterdejskurv med purløg og svampe
• Friskbagt brød og smør
Pris kr. 220,00

Let buffet 3
• Laks imperiale med rødbeder, tang og purløgscreme
• Grillet jomfru hummer med aioli,- salater og citron
• Serannoskinke med grillet rød peber, oliven og parmesan
• Carpaccio med rucola, syltede rødløg og kapers, tærte med bacon, løg, svampe, hvidløg og timian
• Rugbrød, smør, pesto, hjemmebagt flute og sprøde toast
Pris kr. 220,00

Menuerne kan udbygges med retter fra de andre menuer til kr. 20,00 pr ret.
Det er også muligt at udbygge menuerne med sæsonbetonede retter. Ring og forhør om dette på tlf 2044 8263.
Dessert tilvalg kr. 15,00 pr. stk, fx  
Creme brulee
Chokoladedrøm
Pannacotta
Marcipankage
Tiramisu
Tilkøb af ostebord kr. 20,00 pr. person. Består af et udvalg af danske og udenlandske oste med hjemmesyltede lækkerier.