Se fødevarestyrelsen smiley-rapporter

Kokkeskoler

Ideen med en kokkeskole er, at det skal være lærerigt, sjovt og inspirerende og skabe sammenhold blandt deltagerne, som lærer hinanden at kende under andre forhold og i andre situationer.   

Virksomheder, personalegrupper, bestyrelser og private selskaber kan have stor glæde og fornøjelse af et kokkeskole arrangement.

Samtidigt med at være en underholdende aften, tager man viden med hjem fra vores kokkeskole, så man senere i eget køkken kan kreere og imponere ens gæster med mad, som ægte fagudlærte kokke ville lave det. Det være sig lige fra tilberedning over anretning og til præsentation og servering.

En typisk kokkeskole kan fx starte kl. 16.30 med afslutning omkring kl. 23.00. Fra kl. 16.30-17.30 er der gennemgang af aftenens udvalgte 3-retters menu, som vi typisk har sammensat ud fra årstidens og torvets udvalg af friske råvarer. Samtidig hilser vi alle på hinanden over et glas hvidvin, hvorefter deltagerne på kokkeskolen deles op i to eller tre hold.

På vores kokkeskole kan arrangementet også bygges op om et tema eller større menuer med vinundervisning. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser for, hvad der er muligt i vores intime og veludstyrede køkken.

På et hold til et kokkeskolearrangement skal man være min. xx personer og vi kan max. være xx personer.